STENAL d.o.o.
Na logu 6
5220 Tolmin
Slovenija

Tel: 00 386 (0) 5 38 10 180
Elektronski naslov: info@stenal.si

Identifikacijska številka za DDV: SI12098205
Matična številka: 1981498

Transakcijski račun pri DBS:
SI56 1910 0001 1370 8791
AVTORSKE PRAVICE
Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite
 ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija,objava, prenos) mora biti kot vir naveden STENAL d.o.o. Tolmin.
VAROVANJE ZASEBNOSTI
STENAL d.o.o. Tolmin se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.
OMEJITEV ODGOVORNOSTI
To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o STENAL d.o.o. Tolmin. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. STENAL d.o.o. Tolmin ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in za njihovo vsebino ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

STENAL d.o.o. Tolmin bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

STENAL d.o.o. Tolmin si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Pravno obvestilo | Vse pravice pridržane © Stenal d. o. o.
Izvedba: internetStoritve.com